شماره های تماس: ۸۸۶۴۴۳۳۸-۰۲۱ و ۸۸۶۴۴۷۰۴-۰۲۱
تهران، بلوار آفریقا (جردن), نبش کوچه آناهیتا ساختمان پزشکان آناهیتا, طبقه ۴ واحد۱۶
 
5932

ایمپلنت

ایمپلنت دندان و نحوه‌ی ایمپلنت دندان را ‌می‌توان به عنوان یکی از عضو‌های مهم بدن نام برد…
9126

10 علت بدرنگ شدن دندان‌ها

اگر دندان های شما بدون هیچ دلیل مشخصی تغییر رنگ داده اند و همچنین علائم دیگری نیز ظاهر…
6259

روش سفید کردن گام‌ به ‌گام دندان

روش سفید کردن گام‌ به ‌گام دندان (walking bleach) یکی از روش‌های سفید کردن داخلی دندان…
5567

انواع ایمپلنت دندان و روش نگهداری از انها چیست؟

به پیچی ساخته شده از جنس تیتانیوم ایمپلنت گفته می شود که در استخوان فک کاشته میشود و…
اینله و آنله چیست؟
7401

اینله و آنله چیست؟

اینله و آنله چیست؟ پرکردن دندان هایی که مقدار وسیعی از ساختار خود را از دست داده اند و در…
تفاوت لمینیت سرامیکی و کامپوزیت ونیر
3775

تفاوت لمینیت سرامیکی و کامپوزیت ونیر

تفاوت لمینیت سرامیکی و کامپوزیت ونیر در چیست ـ جنس مواد به کار گرفته شده و زمان صرف شده…
5281

مراقبت از دهان و دندان در سالمندان و روش نگهداری

مشکلات مربوط به دندان در هر سنی به وجود می آید و اکثر این مشکلات با بهداشت دهان و دندان
لمینیت یا لامینیت
4296

لمینیت دندان با تراش یا بدون تراش

لمینیت دندان با تراش یا بدون تراشزیبایی دندان ها یکی از دغدغه های است که امروزه افراد…
اولین دندان های کودک شمااولین دندان های کودک شما از سه ماهگی شروع به رویش می کنند.

این دوران برای بعضی از نوزادان ناراحتی خاصی در پی ندارد اما در عده دیگر با درد بسیار همراه است. در این حالت نوزاد معمولا تب خفیفی می کند، بی قرار و ناآرام است، آب دهانش می ریزد و اغلب انگشتانش را می مکد.
نخستین دندان ها در سه ماه اول دوران جنینی شکل می گیرد. تا زمان تولد، دوسوم دندان های نوزاد در لثه ساخته می شود و بعد از تولد از شش ماهگی آغاز به رویش می کند و تا یک تا دو سالگی ادامه دارد. ابتدا دندان های پیشین پایین، پیشین کناری، دندان های آسیای بزرگ و سپس دندان های نیش ظاهر می شود تا کل دندان ها به بیست برسد. اگر دندان ها به این ترتیب درنیامد و یا تا رسیدن جشن تولد یک سالگی، هیچ دندانی رویش نکرد، جای هیچ نگرانی نیست. کودکان با هم تفاوت دارند اما نشانه های رویش دندان در همه آنها تقریبا یکسان است؛ تورم لثه، گونه های سرخ، قرمزی و سوختگی نشیمنگاه، اسهال، ترشح زیاد بزاق، کاهش اشتها، فشار دادن لثه ها، تب مهم ترین نشانه های رویش دندان است. در این مدت کودک ضعیف می شود و مستعد ابتلا به بیماری است.
آرام کردن کودک
شدت درد با توجه به ضخامت لثه، حساسیت و سن نوزاد متفاوت است. از بالا رفتن تب جلوگیری کنید چرا که باعث ضعف بدنی کودک می شود. شیاف و پاشویه کردن به سرعت تب را پایین آورده و درد را تسکین می دهد. برای تسکین درد نوزاد می توانید روی لثه، ژل بی حسی خفیف و مخصوص بمالید و یا کمپرس غیر پارچه ای روی آن بگذارید تا جریان خون دوباره فعال شود. در مورد هر نوع التهابی، سرما باعث جمع شدگی رگ های گشاد شده می شود. حلقه های مخصوص تسکین درد دندان کودک را در یخچال بگذارید تا خنک شود و سپس آن را به کودک بدهید تا با کشیدن آن به لثه ها، درد او آرام شود. هومئو پاتی (نوعی دارو درمانی) یکی دیگر از راه های کاهش درد دندان است. گرچه دندان های شیری موقتی است اما پدر و مادر باید با مشاهده اولین نشانه های رویش دندان، مراقب کودک باشند. دندان های شیری درواقع لثه را برای دندان های دائمی آماده می کند. دندان های کودک را مرتب با آب و یک مسواک نرم تمیز کنید. ابتدا از دهان شویه ها استفاده کنید تا از هرگونه احتمال جذب مواد پیشگیری شود. کودک را به شستشوی منظم دندان ها عادت دهید تا تمام طول عمر با دندان هایی سفید و درخشنده لبخند بزند.
توصیه می شود کودک را در سه سالگی نزد دندانپزشک برده تا با بهداشت دهان و دندان آشنا شود. اگر کودک عادت دارد انگشتش را بمکد، دندانپزشک شما را با روش های ترک این عادت آشنا می کند.

منبع : روزنامه کیهان